sluiten

Herhaal medicatie

U kunt een herhaalrecept aanvragen bij de Apotheek met een formulier of direct bellen met onze medicijnherhaallijn 0184-499101

Recept aanvragen

sluiten

Inschrijven

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij deze apotheek.

Wilt u alleen een wijziging doorgeven dan kan dat ook hier. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 • Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij deze apotheek. Wilt u alleen een wijziging doorgeven dan kan dat ook hier. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. • Persoonsgegevens


 • Adresgegevens


 • Verzekeringsgegevens
  Indien u de eerste keer de apotheek bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspapieren mee. Ook wanneer uw verzekering wijzigt, vragen wij u vriendelijk de nieuwe pas mee te nemen.


 • Medicatieoverdracht

  Om de medicatiebewaking optimaal te kunnen verzorgen, zijn de onderstaande 2 vragen van belang.

  Medicatiebewaking is één van de belangrijkste taken van de apotheek. Bepaalde medicatie gaat niet samen of is om bepaalde redenen niet geschikt voor u. Daarom dient de apotheek op de hoogte te zijn van uw volledige medicatieoverzicht en is medicatieoverdracht tussen zorgverleners belangrijk.

 • Geeft u toestemming voor overdracht van uw medicatiegegevens aan uw artsen/specialisten, zorginstellingen (bijv. ziekenhuis, verzorgingstehuis) of overige zorgverleners ten behoeve van uw behandeling?

 • Geeft u toestemming om uw medicatiehistorie door ons te laten opvragen bij uw vorige apotheek?


 • Belangrijke gegevens / Opmerkingen
  Bijv.. t.b.v. medicatiebewaking (allergie, geschiedenis, overgevoeligheid, ziekte, zwangerschap, borstvoeding etc.)

Welkom bij Apotheek Hoogland

Op deze website vindt u onder andere informatie over uw apotheek, ziektebeelden, genees- en hulpmiddelen en zorgthema's.

Dezelfde informatie die in uw apotheek beschikbaar is, is hiermee ook in uw eigen omgeving te bekijken. Uw apotheekteam blijft uiteraard altijd beschikbaar om u met kennis en ervaring bij te staan als u daar behoefte aan heeft.

Tijdens de openingstijden kunt u terecht voor het ophalen van uw geneesmiddelen en voor zelfzorgproducten zonder recept. Buiten deze tijden en tijdens de feestdagen kunt u uitsluitend voor spoedeisende recepten terecht bij de Dienstapotheek Drechtsteden bij het Albert Schweizer ziekenhuis, locatie Dordwijk aan de Karel Lotsyweg 8.

Openingstijden

Handig om te weten

Reisadvies

Voor gericht advies over de voorzorgsmaatregelen die u voor uw reis kunt nemen, kunt u hier een formulier invullen.

Lees meer

Medicijnconsult

Inloop spreekuur

In apotheek Hoogland is er elke dinsdagochtend van 10:00-11:00 inloop spreekuur. U kunt dan alle vragen over uw medicijnen stellen aan uw apotheker. Dit gesprek vindt plaats in een aparte ruimte.

Lees meer

Handige medicatiezakjes

Als u veel medicatie gebruikt en u vindt het lastig om zelf uit te zoeken wanneer u welke medicatie moet innemen, dan helpen wij u daarbij. Wij zorgen er voor dat u de goede medicatie per dag, per tijdstip aangeleverd krijgt. Geen doosjes meer, maar kleine zakjes die u ook nog handig kunt meenemen.

Uw Medicatiedossier

U heeft uw eigen medicatiedossier in de computer van onze apotheek, waarin wij al uw gegevens zorgvuldig bewaren. Zo kunnen wij u goed en gericht advies geven over medicijnen en/of aandoeningen. Als u naar een specialist in het ziekenhuis gaat, kunnen wij voor u een actueel medicatieoverzicht verzorgen.

Op maat gemaakt

Wanneer een medicijn niet in een bepaalde vorm of  dosering bestaat, dan kunnen wij het in veel gevallen  zelf voor u maken. Wij hebben de specialisatie in huis om zelf medicijnen te bereiden, dat is ons vak.  Bij Apotheek Hoogland worden alle bereidingen gedaan voor alle drie de vestigingen.

Gratis thuisbezorgd

Wanneer u dit wilt, bezorgen wij uw medicijnen gratis thuis. Onze bezorgers zijn er voor uw gemak en staan dagelijks voor u klaar!
Dringende medicijnen worden dezelfde dag bezorgd, herhaalmedicijnen een dag later.

Medische gegevens uitwisselen

Uw medische gegevens delen met andere apotheken en zorgverleners.

Bekijk de video

Geef uw toestemming online of haal het formulier op bij uw apotheek.

Uw herhaalmedicatie 24 uur per dag afhalen?

In de Thorbecke apotheek is het mogelijk om 24 uur per dag uw herhaalmedicatie af te halen uit onze Pharmaself24.
Wilt u hier ook gebruik van maken? Laat het ons weten via telefoonnummer 0184-490801 of via e-mail info@thorbeckeapotheek.nl

Bekijk hier de informatievideo over de Pharmaself24.