« Terug naar vorige pagina

MedGemak App

Download de nieuwe app om uw medicijnen te bestellen

U kunt u herhaalmedicatie aanvragen bij uw huisarts via de app MedGemak. Het gebruik en de veiligheid van de app is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een mobiel bankieren app die u wellicht ook gebruikt op uw telefoon.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Als u al zich al aangemeld heeft voor mijngezondheid.net, dan kunt u direct aan de slag met de app. U kunt de app MedGemak gratis downloaden in de App-Store of Google Play-Store. Als u de app geïnstalleerd heeft, zult u éénmalig uw toestel moeten registreren door te koppelen met uw MijnGezondheid.net account. Dit kunt u doen door in te loggen in www.mijngezondheid.net en links bovenin klikken op “MedGemak registreren”. Het nummer dat verschijnt vult u dan in op uw telefoon.

Nog niet aangemeld voor mijngezondheid.net?
U kunt zich hier aanmelden voor mijngezondheid.net. Wij kunnen dan uw dossier aanmelden en vervolgens kunt u veilig inloggen door gebruik te maken van uw digid.

Veel gestelde vragen
1. Kan ik via de app ook voor mijn partner of kinderen bestellen?
    Nee dat is helaas niet mogelijk. Uit veiligheidsoverwegingen kan er maar één gebruiker per telefoon/tablet gekoppeld worden.
2. Ik heb een oude telefoon/tablet, kan ik de app daarop gebruiken?
    De app is te gebruiken van IOS versie 10, dit betekent dat de app niet goed werkt op een iPhone 4s of ouder of een iPad 3 of ouder.
3. Ik zie medicijnen op mijn overzicht staan die ik niet meer gebruik.
    U kunt uw overzicht actueel houden door in te loggen op mijngezondheid.net en de gegevens op niet actueel te zetten.

Download hier direct de app: